Erbjudanden

Porsche - Upplev nya Macan Turbo

Upplev nya Macan Turbo

Upplev vår mest kraftfulla Macan någonsin! Välkommen in till oss på visning och provkörning. Vi guidar dig kring nyheterna och du får själv möjlighet att uppleva den unika känslan bakom ratten.

Läs mer

Porsche - Macan Nordic Plus

Macan Nordic Plus

Det har aldrig varit roligare att ta en omväg. Med Porsche Macan blir varje resa en upplevelse, både för dig och alla som får åka med. Utrustningspaketet Nordic Plus höjer nivån ytterligare.

Läs mer

Porsche - Macan Nordic Plus Private Lease

Macan Nordic Plus Private Lease

Det har aldrig varit roligare att ta en omväg. Med Porsche Macan blir varje resa en upplevelse, både för dig och alla som får åka med. Utrustningspaketet Nordic Plus höjer nivån ytterligare. Månadskostnad från 7 995 kr/månad inkl. moms.

Läs mer

Porsche - Macan Nordic Plus Business

Macan Nordic Plus Business

Under en vanlig dag på jobbet är det många möten som ska avklaras. Anledningen till många möten är att komma fram till en lösning som passar dig och din business bäst. Och det är med den inställningen vi på Porsche nu har tagit fram ett unikt tjänstebilserbjudande som kommer att stå till din tjänst. Varje dag.

Läs mer

Porsche - Vi köper din Porsche

Vi köper din Porsche

Vi förmedlar, köper och säljer din Porsche. Våra säljare har lång erfarenhet av Porsche och hjälper dig så att processen blir smidig – för alla. Kontakta någon av våra inköpare för att få en värdering av bilen.

Läs mer