Säljare Porsche Center Malmö - Porsche.se
 

Säljare Porsche Center Malmö

Vi söker säljare till Porsche Center Malmö

Vi är Porschefantaster som servar Porschefantaster
När du ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så ska du besöka Porsche Center Malmö eller Porsche Center Helsingborg. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om din Porsche. Vårt mål gentemot kund är att möta alla deras krav och önskemål på ett sätt en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter.

Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar. Vår ståndpunkt är att köpet av en Porsche inte är slutet av en process utan början på en relation. Vi ser fram emot kundens besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här när du vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Vi önskar att kunden upptäcker skillnaden, och besöker Porsche Center Malmö eller Porsche Center Helsingborg.

Nu rekryterar Porsche Center Malmö
I rollen som bilförsäljare kommer du att arbeta med bearbetning och försäljning av nya och begagnade bilar genom att aktivt hjälpa kunden i deras val av bil under hela säljprocessen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är nykundsbearbetning, offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar och prissättning.

Du ansvarar för att bygga upp långsiktiga relationer med våra kunder där du anpassar helhetslösningar efter deras specifika behov. Därtill kommer du att delta på kundevent och medverka vid marknadsaktiviteter.

Tillträde: Snarast
Placering: Porsche Center Malmö

Din profil
Du har tidigare erfarenhet från försäljning av premiumvarumärken, som krävt en hög servicenivå, med dokumenterat utmärkta resultat, inte minst rörande kundnöjdhet. Du är driven, kreativ och självgående och har arbetat självständigt med kundbearbetning och du har lätt för att sätta dig in i kundernas behov för att föreslå bästa lösning. Vi ser helst att du arbetat med försäljning av bilar.

Att du har en passion för bilar inom premiumsegmentet och att du håller dig uppdaterad inom detta ser vi som en självklarhet.

Som medarbetare hos Porsche Center Malmö är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge alla kunder det lilla extra. Vi söker dig som är positiv, utåtriktad & lösningsorienterad. Du har en flexibel inställning till en mångfald av situationer och omständigheter och sätter dina kunder i fokus. Du brinner för att göra affärer och att ge bästa möjliga service samt motiveras av utmaningar, utveckling och av att få ta ansvar.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Vi erbjuder dig
På bara fyra år har försäljningen av nya Porsche i Sverige mer än tredubblats. Från en nivå på 520 bilar 2013 till 1 830 bilar 2018. Detta innebär att vi just nu befinner oss i ett mycket intressant läge, verksamheten utökades under 2018 genom att etablera ett nytt center i Helsingborg. Du kommer därför in under en expansiv period där du blir en del av ett dynamiskt team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som ett team på racingbanan kommer hela teamets prestationer påverka vår verksamhet. Vi kommer att erbjuda dig en mycket spännande roll och en naturlig plats i vårt sammansvetsade team.

Kontakt och ansökan
Du söker tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Vi arbetar med ett löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast. Skicka din CV till info@porsche-malmo.se

Porsche växer, välkommen att växa med oss
Det går bra för Porsche: det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark tillväxt. Nu satsar vi stort för att möta efterfrågan och våra kunders högt ställda förväntningar.

Välkommen med din ansökan!