Porsche - Porsche Carrera Cup Scandinavia. - 16 maj 2020

Porsche Carrera Cup Scandinavia 2020

Datum: 16 maj 2020

Säsongspremiär på Ring Knutstorp


Viktig information gällande säsongspremiären av Porsche Carrera Cup Scandinavia på Ring Knutstorp 16 maj.

16 maj är det premiär av Porsche Carrera Cup Scandinavia på Ring Knutstorp utanför Helsingborg, dock har Corona-pandemin stor inverkan på alla typer av publika evenemang just nu. Porsche Sverige följer noggrant utvecklingen och kommer självklart vidta de åtgärder som situationen kräver med hänsyn till mästerskapets aktiva, dess personal och publik. Målsättningen är att genomföra tävlingarna på Ring Knutstorp men i ett komprimerat format utan publik och med ett minimum av personal på plats.

Man kan självklart följa premiären från första parkett ändå. All action i bägge deltävlingarna på Ring Knutstorp live-sänds på streamingplattformen Viaplay och på Viasat. Vi hoppas att du har förståelse för det tagna beslutet och att vi i ändå i en snar framtid får chans att träffas på en bana ute i landet.


Jakten på årets mästerskapstitlar i Porsche Carrera Cup Scandinavia inleds som vanligt med stor Porsche Festival vid säsongspremiären på Ring Knutstorp i Skåne 16 maj. När starten i Porsche Carrera Cup Scandinavia drar igång inleds jakten på en ny mästartitel i Skandinaviens ledande racingserie.

Porsche Carrera Cup Scandinavia inleder säsongen 2020 med spännande nytillskott i form av ett teammästerskap och en prispott på totalt 500 000 svenska kronor. En långsiktig satsning på kvalitet och spets inom svensk elitracing.

I samarbete med Porsche Sverige har vi det stora nöjet att bjuda in er att uppleva
säsongspremiären live:

  • Fritt inträde + parkering om du anländer i din Porsche, gäller alla passagerare.
  • Anmälan krävs. En anmälan per bil. Viktigt att ni anmäler förare och antal passagerare.
  • Begränsat antal platser så först till kvarn principen tillämpas. Biljetterna skickas via email en vecka innan tävling. Sista anmälningsdag 8 maj.

Läs mer om eventet

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Tidsschema Porsche Carrera Cup Scandinavia

Porsche Club Sverige kommer finnas på plats med eget tält och vi kan garantera många Porsche-diskussioner över fikan vi serverar.

Varmt välkomna!

OBS: Tillgång till Porsche Race Lounge ingår inte i detta erbjudande.