Nu rekryterar vi en Marknads- och eventansvarig till Porsche Center Malmö – tillsatt - Porsche.se
 

Nu rekryterar vi en Marknads- och eventansvarig till Porsche Center Malmö – tillsatt

Marknads- och eventansvarig – tillsatt

Tjänsten är tillsatt av Jennie Hellsten, som vi hälsar välkommen till vårt Porsche team på Porsche Center Malmö.

Porsche – Helt olik alla andra bilar du någonsin kört.
Porsche Center Malmö – Helt olikt alla bilföretag du någonsin besökt.

När man ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så skall man besöka Porsche Center Malmö. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om er Porsche. Vårt mål gentemot kunden är att möta alla era krav och önskemål på det sättet en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter. Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar. Vår ståndpunkt är att köpet av er Porsche inte är slutet av en process utan början av en relation. Vi ser fram emot ert besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här för dig när du vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Upptäck skillnaden, besök Porsche Center Malmö.

För att bibehålla sin redan starka marknadsposition och sin höga kundnöjdhet anställer nu Porsche Center Malmö en marknads- och eventansvarig.

Har du:

 • erfarenhet från att planera, koordinera och genomföra marknadsaktiviteter via events och digitala kanaler som nyhetsbrev och sociala medier?
 • en strategisk och operativ förmåga tillsammans med en stark doer-mentalitet?
 • förmåga att agera proaktivt och ta egna initiativ och ansvar tillsammans med ett lagspelartänk?

Läs då gärna mer om rollen som marknads- och eventansvarig för Porsche Center Malmö här nedan.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll där du planerar, koordinerar och genomför marknadsaktiviteter i syfte att bidra till en fortsatt positiv utveckling av försäljning och lönsamhet samt till att öka marknadsandelarna och stärka varumärket. En stor del av ditt ansvar blir att självgående identifiera rätt kundforum och nätverk för säljfrämjande aktiviteter och events som du driver. Du ansvarar också för val av rätt digitala kanaler gällande Porsche Center Malmös marknadskommunikation.

Vidare arbetsuppgifter:

 • Ansvara för Porsche Center Malmös aktivitetsplan: ta fram och driva lokala events samt genomföra nationella marknadsaktiviteter enligt Porsche Sveriges direktiv.
 • Uppdatering av nyheter, pressmeddelande, kampanjer och event på Porsche Center Malmös hemsida samt framtagning av nyhetsbrev och kampanjer.
 • Projektledning och koordinering av produktlanseringar och event.
 • Framtagning av inbjudningar till kundevent samt sköta utskick och uppföljning av dessa gentemot kunder för att optimera deltagandet vid eventen.
 • Proaktivt ta kontakt med kunder efter t ex. event och kampanjer för att stötta säljarna.
 • Kontaktperson gentemot Porsche Sverige vid rapportering av marknadsbudget, utfall och resultat samt vid behov äska marknadsstöd till lokala event.
 • Ansvara för uppdatering och underhåll av kunddatabasen för att optimera kunddialogen.

Placering:

Porsche Center Malmö.

Tillträde:

Snarast.

Du som söker

Din bakgrund är inom marknad med en tydlig koppling till försäljning. Du har erfarenhet av att planera och driva marknads-/kundaktiviteter, både via events och digitala kanaler som hemsidor, sociala medier och nyhetsbrev. Du är van vid att agera proaktivt och själv initiera aktiviteter samtidigt som du är lagspelare med förmågan att se när andra behöver hjälp och stötta där det behövs. Din utbildning ligger inom marknadsföring och kommunikation.

Vi söker dig som tar för dig i din yrkesroll, som vill utvecklas och ständigt optimera hur du arbetar för att optimera ditt arbete. Du är självständig, utåtriktad, kommunikativ och är strukturerad med ett praktiskt tänk. Och om du trivs i en liten organisation med dynamik, varierande arbetsuppgifter och högt tempo är denna roll helt rätt för dig!

Krav för tjänsten

 • B-körkort
 • Flytande i både tal och skrift i svenska och engelska med dokumenterad god erfarenhet från textförfattning.

Porsche Center Malmö erbjuder dig

Under 2015 slog Porsche i Sverige försäljningsrekord för tredje året i rad vilket innebär att vi på Porsche Center Malmö just nu befinner oss i ett mycket intressant läge. Du kommer därför in under en expansiv period där du blir en del av ett dynamiskt team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som ett team på racingbanan kommer hela teamets prestationer påverka vår verksamhet. Det är därför som vi kommer att erbjuda dig en mycket spännande roll och en naturlig plats i vårt sammansvetsade team.

Ansökan och kontakt
Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Frågor kring tjänsten besvaras av International Minds rekryteringskonsult Pierre Bellin på telefonnummer 040-618 26 01. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Ansök här