Porsche Center Malmö förstärker sin organisation

Säljare

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge våra kunder det lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Du har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Ledord för tjänsten är affärsmannaskap, noggrannhet samt social kompetens.

Kvalifikationer:
Minst 5 års erfarenhet av bilförsäljning
Gymnasieutbildning
B-körkort

Tillträde: enligt överenskommelse 2016

Ansökan skickas endast via e-post till info@porsche-malmo.se.

Vänligen respektera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar eller frågor via telefon. Endast ansökning bestående av personligt brev samt CV beaktas. Urvalet sker löpande varför vi ser framemot din ansökan så snart som möjligt.

 

Servicemarknadschef – tillsatt

Tjänsten är tillsatt av Marcus Abrahamsson, som vi hälsar välkommen till vårt Porsche team på Porsche Center Malmö.

Som servicemarknadschef för Porsche Center Malmö kommer du att ha det totala ansvaret för drift och ledning av eftermarknadsavdelningen som omfattar verkstad, reservdelar, rekonditionering och kundmottagning. Det blir din uppgift att leda avdelningarna och planera arbetsflödena för att optimera kapacitet och tidsåtgång och på så vis öka serviceomsättningen. I rollen ingår personal- och budgetansvar samt analys och prognosrapportering av nyckeltal. I uppdraget ligger också att vidareutveckla eftermarknadsaffären inom Porsche Center Malmö genom att skapa nya strategier och strukturer, vilket ställer krav på ett tydligt affärstänk och att kunna tänka kommersiellt.

Du rapporterar till VD och ingår i Porsche Center Malmös ledningsgrupp.
Tillträde: Snarast.

För mer information om tjänsten och ansökan läs här.

För tjänsten Servicemarknadschef arbetar vi tillsammans med Experis varför alla ansökningar skall gå direkt till dem. Se ovan länk.