Porsche Center Malmö söker en reservdelsman – tillsatt

Vi är Porschefantaster som servar Porschefantaster.
När man ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så skall man besöka Porsche Center Malmö. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om er Porsche. Vårt mål gentemot kunden är att möta alla deras krav och önskemål på ett sätt en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter. Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar. Vår ståndpunkt är att köpet av en Porsche inte är slutet av en process utan början på en relation. Vi ser fram emot kundens besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här för dem när de vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Vi önskar att kunden upptäcker skillnaden, och besöker Porsche Center Malmö.

För att bibehålla den redan höga kundnöjdheten anställer nu Porsche Center Malmö en reservdelsman.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Som reservdelsman kommer du att arbeta med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete och ge våra kunder förstklassig service både via telefon och e-post.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:

  • Försäljning av reservdelar via butik, telefon och e-post
  • Beställning och orderhantering av reservdelar, motorsportdelar, reservdelar i SAP, tillbehör, kontorsmaterial, däck från olika däcktillverkare, instruktionsböcker och reklam
  • Godsmottagning, uppackning, sortering till butik samt verkstad och plock av order
  • Packning av order till kund samt erforderliga kundkontakter i ärendet
  • Hantering av returer till generalagent, returer av emballage, utbytesdelar, reservdelar, garantigods
  • Uppdatering av PET och Winassist
  • Uppmärksamma Win Assist om prisförändringar
  • Administrera artikelregistret i Winassist
  • Administrera avgående gods

Din profil
Du har ett starkt bilintresse och kallar dig kanske till och med för entusiast. Du kommer från en liknande roll inom bilbranschen och har arbetat med premiumvarumärken med tydligt uppsatta nyckeltal kring service och kundupplevelse. Du behöver ha en god teknisk förståelse och vana av att föra dialog kring reservdelar med mekaniker och kundmottagare.

Du är serviceminded, flexibel, kundorienterad och har förmågan att alltid ge kunden en service utöver det vanliga. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk och prestigelös. Dina främsta egenskaper är positiv, utåtriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Du motiveras av utmaningar, utveckling och av att få ta ansvar.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Vi erbjuder dig
Under 2016 slog Porsche i Sverige försäljningsrekord för fjärde året i rad vilket innebär att vi på Porsche Center Malmö just nu befinner oss i ett mycket intressant läge, då vi skall utöka vår verksamhet och etablera oss i Helsingborg under 2018. Du kommer därför in under en expansiv period där du blir en del av ett dynamiskt team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som ett team på racingbanan kommer hela teamets prestationer påverka vår verksamhet. Det är därför som vi kommer att erbjuda dig en mycket spännande roll och en naturlig plats i vårt sammansvetsade team.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering har Porsche Center Helsingborg valt att samarbeta med International Minds. Har du frågor om rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christoffer Sundman på 040-618 26 03. Du söker tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den?

Tillträde: Snarast
Placering: Malmö

Sök tjänsten här