Porsche Center Malmö söker tekniker

Vi är Porschefantaster som servar Porschefantaster.
När man ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så skall man besöka Porsche Center Malmö. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om er Porsche. Vårt mål gentemot kunden är att möta alla deras krav och önskemål på ett sätt en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter. Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar. Vår ståndpunkt är att köpet av en Porsche inte är slutet av en process utan början på en relation. Vi ser fram emot kundens besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här för dem när de vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Vi önskar att kunden upptäcker skillnaden, och besöker Porsche Center Malmö.

Är du en driven tekniker som vill jobba med den senaste tekniken för ett premiumvarumärke? Då kan du vara den tekniker vi söker!

Arbetsbeskrivning
I din roll som tekniker hos Porsche Center Malmö är du en nyckelperson i verkstaden där ditt fokus till stor del kommer att ligga på ny teknik. Du arbetar tillsammans med reservdelsman, verkmästare, servicerådgivare och övriga tekniker där du blir en viktig del av teamet för att bibehålla den redan höga kundnöjdheten.

Utöver garantiarbeten, reparationer och service-/underhållsarbeten kommer du till stor del att arbeta med tekniska felsökningar och diagnostisering, vilket ställer höga krav på dina tekniska kunskaper och din slutledningsförmåga. Mötet med kund är ett vardagligt inslag där du ofta hamnar i en konsulterande roll.

Vardagliga arbetsuppgifter:

  • Service enligt serviceprotokoll på samtliga Porschemodeller
  • Utföra alla typer av reparationer på Porsche
  • Utför inbytestester av beg. bilar andra märken samt Porsche
  • Kontrollerar bilar inför Pre-owned garanti
  • Hjulskiften, hjulinställning, däckbyten samt balansering
  • Iordningställande av nybilar
  • Friläggningsarbeten inför lack samt reparation av skador av mindre art
  • Ombyggnation/montering av tillbehör

Placering för tjänsten är på Porsche Center Malmö.

Vem är du?
Du har erfarenhet från bilbranschen och från en roll som tekniker/mekaniker. Ditt teknikintresse är mycket starkt och att du följer med utvecklingen av ny bilteknik, i synnerhet hybridsegmentet, ser vi som en självklarhet. Din sociala förmåga är hög och du är duktig på att föra dialog med kund vid t ex felsökningar. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och lösningsorienterat sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar. Du behöver vara flytande i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Som en medarbetare hos Porsche Center Malmö är det viktigt att du en lagspelare som är lyhörd, empatisk och prestigelös.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Vi erbjuder dig
Under 2016 slog Porsche i Sverige försäljningsrekord för fjärde året i rad vilket innebär att vi på Porsche Center Malmö just nu befinner oss i ett mycket intressant läge, då vi skall utöka vår verksamhet och etablera oss i Helsingborg under 2018. Du kommer därför in under en expansiv period där du blir en del av ett dynamiskt team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som ett team på racingbanan kommer hela teamets prestationer påverka vår verksamhet. Det är därför som vi kommer att erbjuda dig en mycket spännande roll och en naturlig plats i vårt sammansvetsade team.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering har Porsche Center Malmö valt att samarbeta med International Minds. Har du frågor om rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pierre Bellin på 040-618 26 01. Du söker tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Vi arbetar med ett löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast.

Sök tjänsten här