Säljare till Porsche Center Helsingborg – tillsatt - Porsche.se
 

Säljare till Porsche Center Helsingborg – tillsatt

Säljare till Porsche Center Helsingborg – tillsatt

Malmö, Helsingborg
Försäljning/marknad

Vi är Porschefantaster som servar Porschefantaster. 

När man ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så skall man besöka Porsche Center Malmö. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om er Porsche. Vårt mål gentemot kunden är att möta alla deras krav och önskemål på ett sätt en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter. Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar.  Vår ståndpunkt är att köpet av en Porsche inte är slutet av en process utan början på en relation. Vi ser fram emot ert besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här för dig när du vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Upptäck skillnaden, besök Porsche Center Malmö. 

Nu rekryterar Porsche en ny säljare till etableringen i Helsingborg.

I rollen som bilförsäljare kommer du att arbeta med bearbetning och försäljning av nya och begagnade bilar genom att aktivt hjälpa kunden i deras val av bil under hela säljprocessen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är nykundsbearbetning, offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar och prissättning.

Du ansvarar för att bygga upp långsiktiga relationer med våra kunder där du anpassar helhetslösningar efter deras specifika behov. Därtill kommer du att delta på kundevent och medverka vid marknadsaktiviteter.

Tillträde: snarast.
Placering: Inledningsvis på Porsche Center Malmö och f o m slutet av 2018 på Porsche Center Helsingborg.

Din profil       
Du har tidigare erfarenhet från försäljning av premiumvarumärken, som krävt en hög servicenivå, med dokumenterat utmärkta resultat, inte minst rörande kundnöjdhet. Du är driven, kreativ och självgående och har arbetat självständigt med kundbearbetning och du har lätt för att sätta dig in i kundernas behov för att föreslå bästa lösning. Vi ser helst att du arbetat med försäljning av bilar.

Att du har en passion för bilar inom premiumsegmentet och att du håller dig uppdaterad inom detta ser vi som en självklarhet.

Som medarbetare hos Porsche Center Helsingborg är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge alla kunder det lilla extra. Vi söker dig som är positiv, utåtriktad & lösningsorienterad. Du har en flexibel inställning till en mångfald av situationer och omständigheter och sätter dina kunder i fokus. Du brinner för att göra affärer och att ge bästa möjliga service samt motiveras av utmaningar, utveckling och av att få ta ansvar.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Vi erbjuder dig
Under 2016 slog Porsche i Sverige försäljningsrekord för fjärde året i rad vilket innebär att vi på Porsche Center Malmö just nu befinner oss i ett mycket intressant läge, då vi skall utöka vår verksamhet och etablera oss i Helsingborg under 2018, där denna tjänst kommer att vara placerad.

Du kommer därför in under en expansiv period där du blir en del av ett dynamiskt team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som ett team på racingbanan kommer hela teamets prestationer påverka vår verksamhet. Det är därför som vi kommer att erbjuda dig en mycket spännande roll och en naturlig plats i vårt sammansvetsade team.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering har Porsche Center Helsingborg valt att samarbeta med International Minds. Har du frågor om rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pierre Bellin på 040-618 26 01. Du söker tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den?

Notera att urvalet för denna rekrytering påbörjas den 7 augusti och att vi först då kan besvara eventuella frågor kring tjänsten och processen. Vi arbetar därefter med löpande urval.

Ansök här