Vi söker en servicerådgivare – tillsatt - Porsche.se
 

Vi söker en servicerådgivare – tillsatt

Servicerådgivare till Porsche Center Malmö – tillsatt

Tjänsten är tillsatt av Christian Persson, som vi hälsar välkommen till vårt Porsche team på Porsche Center Malmö.

Porsche – Helt olik alla andra bilar du någonsin kört.
Porsche Center Malmö – Helt olikt alla bilföretag du någonsin besökt.

När man ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet så skall man besöka Porsche Center Malmö. Kom till oss när det gäller att köpa, serva eller helt enkelt sköta om er Porsche. Vårt mål gentemot kunden är att möta alla era krav och önskemål på det sättet en Porschekund kan förvänta sig av ett Porschecenter. Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porschebilar. Vår ståndpunkt är att köpet av er Porsche inte är slutet av en process utan början av en relation. Vi ser fram emot ert besök, fysiskt eller virtuellt. Vi finns här för dig när du vill köpa, serva eller helt enkelt bara prata Porsche. Upptäck skillnaden, besök Porsche Center Malmö.

För att bibehålla den redan höga kundnöjdheten anställer nu Porsche Center Malmö ytterligare en servicerådgivare.

Arbetsbeskrivning
Som servicerådgivare hos Porsche Center Malmö är du en nyckelperson i relationen mellan kund och verkstad där fokus ligger på service och kundbemötande. Dagligen tar du emot kunder i hallen och via telefon för att boka tid för service och reparationer. Som servicerådgivare möter du kunden proaktivt kring dennes behov och ger goda råd samt lämnar offerter. Du arbetar också med uppföljning efter genomförd service och reparation samt efter kundutskick kring erbjudanden.

Vidare har du tät kontakt med verkstaden i samband med planering och fördelning av jobb. Du arbetar med redigering, prissättning, garantimärkning och att färdigställa arbetsorder i Winassist och kommer även att arbeta i kalkylprogrammet Cabas. Tidigare erfarenheter från dessa system är därför meriterande. I din roll som servicerådgivare hanterar du kontakten med generalagenten i samband med reklamation/garantier från kund och registrerar dessa i rätt dataprogram.

Tillträde: snarast.
Placering: Malmö.

Vem är du?
För denna roll behöver du ha ett tydligt intresse för bilar, till och med kanske du kallar dig entusiast. Du har erfarenhet från bilbranschen och från en roll som servicerådgivare eller liknande. Du har arbetat med premiumvarumärken med tydligt uppsatta nyckeltal kring service och kundupplevelse. Du behöver ha en god teknisk förståelse, inte på mekanikernivå men gärna på ett plan där du kan föra dialog med de ofta mycket teknikintresserade kunderna.

Du är serviceminded, flexibel, kundorienterad och har förmågan att alltid ge kunden en service utöver det vanliga. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk och prestigelös. Dina främsta egenskaper är positiv, utåtriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Du motiveras av utmaningar, utveckling och av att få ta ansvar.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet de viktigaste hörnstenarna, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Vi erbjuder dig
Under 2015 slog Porsche i Sverige försäljningsrekord för tredje året i rad vilket innebär att vi på Porsche Center Malmö just nu befinner oss i ett mycket intressant läge. Du kommer därför in under en expansiv period där du blir en del av ett dynamiskt team med stora tillväxtmöjligheter. Och precis som ett team på racingbanan kommer hela teamets prestationer påverka vår verksamhet. Det är därför som vi kommer att erbjuda dig en mycket spännande roll och en naturlig plats i vårt sammansvetsade team.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering har Porsche Center Malmö valt att samarbeta med International Minds. Har du frågor om rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pierre Bellin på 0707-64 26 01. Du kan antingen ansöka om tjänsten via LinkedIn eller maila din CV och intresseanmälan till pb@internationalminds.se. Vi arbetar med löpande urval så var gärna snabb med din ansökan.