Erbjudanden

Porsche - Ta del av vår erfarenhet inom motorsport, hybridteknik och adrenalin

Ta del av vår erfarenhet inom motorsport, hybridteknik och adrenalin

Porsche Cayenne E-Hybrid är en praktisk bil för hela familjen: plats för fem, rymligt bagageutrymme och med en räckvidd på upp till 44 km på enbart el. Vill du ha en ännu sportigare modell? Cayenne E-Hybrid Coupé delar all teknik med nuvarande Cayenne men har en mer dynamisk design.

Mer om modellerna

Porsche - Panamera 10 Years Edition

Panamera 10 Years Edition

Porsche firar 10-årsjubileum för Panamera med en specialmodell. Nya Panamera 10 Years Edition har en särskilt omfattande standardutrustning och har ett antal unika utrustningsdetaljer.

Mer om modellerna

Porsche - Körglädje för alla sinnen

Körglädje för alla sinnen

Nya 718 GTS 4.0 är här. Två mycket sportiga och välutrustade modeller: 718 Cayman GTS 4.0 och 718 Boxster GTS 4.0. De båda modellerna klarar sprinten från 0 – 100 km/tim på 4,5 sekunder och har en toppfart av 293 km/tim.

Mer om modellerna

Porsche - Upplev nya Macan Turbo

Upplev nya Macan Turbo

Upplev vår mest kraftfulla Macan någonsin! Välkommen in till oss på visning och provkörning. Vi guidar dig kring nyheterna och du får själv möjlighet att uppleva den unika känslan bakom ratten.

Läs mer

Porsche - Macan Nordic Plus

Macan Nordic Plus

Det har aldrig varit roligare att ta en omväg. Med Porsche Macan blir varje resa en upplevelse, både för dig och alla som får åka med. Utrustningspaketet Nordic Plus höjer nivån ytterligare.

Läs mer

Porsche - Macan Nordic Plus Private Lease

Macan Nordic Plus Private Lease

Det har aldrig varit roligare att ta en omväg. Med Porsche Macan blir varje resa en upplevelse, både för dig och alla som får åka med. Utrustningspaketet Nordic Plus höjer nivån ytterligare. Månadskostnad från 7 995 kr/månad inkl. moms.

Läs mer

Porsche - Macan Nordic Plus Business

Macan Nordic Plus Business

Under en vanlig dag på jobbet är det många möten som ska avklaras. Anledningen till många möten är att komma fram till en lösning som passar dig och din business bäst. Och det är med den inställningen vi på Porsche nu har tagit fram ett unikt tjänstebilserbjudande som kommer att stå till din tjänst. Varje dag.

Läs mer